fbpx
Főoldal - Akciós kínálatunk - InterMikulás 2-es puttonyában: Huawei Y6P 64 GB okostelefon

InterMikulás 2-es puttonyában: Huawei Y6P 64 GB okostelefon

2020-11-20T10:58:10+01:002020. november 20.|Címkék: , , , , , , , , |

0

A régi telefonod már az idegeidre megy?

Újíts be egy Huawei Y6P-t karácsonyra az InterMikulással és kezdd az új évet új telefonnal!

Teszt: Huawei Y6p - Phonecast

 

Huawei Y6P, Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 64GB, LTE, Éjfekete

Android – az operációs rendszer, amit mindenki ismer:

A Huawei okostelefonok új generációja is az OpenSource Android rendszerre épül az EMUI 10 felhasználói felület segítségével. Így a felhasználók számára a rendszer ismerős és könnyen használható.

AppGallery – töltsd le kedvenc alkalmazásaidat:

Az új generációs Huawei készülékek hivatalos alkalmazás boltja, amiben megtalálod a legjobb alkalmazásokat, hogy a legtöbbet hozhasd ki a készülékedből. Az AppGallery kínálata folyamatosan bővül, mindig rengeteg promóció és ingyenes ajándék vár rád. Fedezd fel!

Huawei gyári alkalmazások:

Ismerd meg a Huawei saját alkalmazásait: böngéssz a neten a Böngésző alkalmazáson keresztül, tölts le applikációkat az AppGallery segítségével, olvasd el leveleidet az E-mail applikációval, vagy tedd teljesen egyedivé a megjelenítést a Téma áruházzal, tárold adataidat biztonságosan a Huawei Cloud felhőszolgáltatás segítségével.

Huawei Phone Clone:

A legegyszerűbb módja adataid átköltöztetésének a régi készülékedről (nem csak Huawei). Költöztesd át alkalmazásaid, névjegyzéked, üzeneteid, jegyzeteid, galériád a Phone Clone alkalmazás segítségével. Töltsd le az ingyenes Huawei Phone Clone alkalmazást (elérhető az AppGallery, Google Play és AppStore alkalmazásboltokban) és másold át adataitad egyszerűen a régi készülékedről.

*iOS rendszerről a névjegyeid, fotóid, videóid és a naptárad költöztethetőek át.  APP TELEPíTÉSI ÚTMUTATÓ az új Huawei Készülékedhez

  Huawei Phone Clone:

A legegyszerűbb módja adataid átköltöztetésének a régi készülékedről (nem csak Huawei). Költöztesd át alkalmazásaid, névjegyzéked, üzeneteid, jegyzeteid, galériád a Phone Clone alkalmazás segítségével. Bővebb információt itt találsz:
Olvasd be a QR Kódot:

AppGallery :

Az új generációs Huawei készülékek hivatalos alkalmazás boltja, amiben megtalálod a legjobb alkalmazásokat, hogy a legtöbbet hozhasd ki a készülékedből. Az AppGallery kínálata folyamatosan bővül, mindig rengeteg promóció és ingyenes ajándék vár rád. Fedezd fel! Bővebb információt itt találsz:
Olvasd be a QR Kódot:

MoreAPPs :

A MoreAPPs egy teljesen ingyenes megoldás, ami segít megtalálni a kedvenc alkalmazásaidat többféle valódi elérést kínálva azokhoz. A MoreApps harmadik fél által fejlesztett applikáció. Bővebb információt itt találsz:
Olvasd be a QR Kódot:

 

SZOLGÁLTATÁSOK az új Huawei Készülékedhez

HUAWEI VIP SZERVIZ

Az új ügyfelek számára készült, akik a lehető legrövidebb időn belül akarják kihasználni új HUAWEI eszközeik lehetőségeit, a VIP Szerviz a következőket tartalmazza:

Tartsd meg adataid
Segítséget kapsz a kapcsolatok, fényképek, videók és egyéb elemek zökkenőmentes másolásához a régi eszközről az új HUAWEI eszközre.

Alkalmazások telepítése
Töltsd le a legnépszerűbb alkalmazásokat és futtasd új HUAWEI eszközödön.

HUAWEI azonosító létrehozása.
Kezdd a telepítést a HUAWEI ID-vel, és fedezd fel az összes előnyét.

INGYENES FELHŐTÁRHELY 12 HÓNAPRA

Élvezd az Ingyenes Felhőtárhelyet
Fotóidat, névjegyeidet, jegyzeteidet és egyéb fontos adataidat biztonságosan tárolhatod és kezelheted a felhőn, és automatikusan szinkronizálhatod bármelyik mobil eszköz adatait.*

* A modellek elérhetősége az ingyenes felhő tárhellyel kapcsolatos ajánlatok listájában országonként eltérő lehet. További információkért kérünk, keresd fel a https://consumer.huawei.com/hu/phones/ weboldalt

Huawei Y6p | The Best Mid-Range | 24h Delivery

Inkább valami mást szeretnél választani a 2-es Interputtonyból?

Kattints a képre, és mond el nekünk, hogy te mit választanál?

A játékszabályzatot IDE kattintva tekintheted meg!

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top