fbpx

Hivatalosan is felavatták az új tesztközpontot az Idiadán

2022-05-02T15:58:58+02:002022. március 30.|Címkék: , |

0

A Hankook már hosszú évek óta invesztál a kutatás és fejlesztés, valamint a tesztelési kapacitások bővítésének területén. A finnországi Ivalóban a téli abroncsok tesztelésére létesített Technotrac tesztközpont és a 2021 végén megnyitott Hankook Nürburgring Workshop mellett immár hivatalosan is felavatták az Applus+ spanyolországi telephelyén, az Idiadán újonnan épült Hankook-tesztközpontot is. Az új műhely ma már egy fedél alatt biztosít otthont az összes olyan szakterületnek, amelyeket mindeddig egymástól elkülönítve kellett elhelyezni a telephelyen az elmúlt években egyre szigorúbbá váló tesztelési és fejlesztési követelmények miatt.

 

Miután tavaly nyáron üzembe helyezték a Hankook cég új tesztközpontját, a közelmúltban a hivatalos kulcsátadás is lezajlott Klaus Krause, az Európai Kutatási és Fejlesztési Központ vezetőjének jelenlétében. A prémium minőségű gumiabroncsokat gyártó Hankook immár 16 éve sikeres partneri együttműködést ápol az üzemeltetővel, az Applus+ céggel. A vállalat új műhelye az Applus+ cég telephelyén található, amely megközelítőleg 60 kilométerre fekszik Barcelonától. A műhely rendkívül modern, automatizált és teljesen papírmentes tesztlogisztikával van felszerelve, mellyel minden tesztelési folyamat megoldható, az eredmények rögzítésétől a tárolás és a szállítások lebonyolításáig. A hannoveri Hankook Europe Technical Centerhez (ETC) tartozó mintegy 20 fős helyszíni csapat ezenfelül modern iroda-, társalgó- és szociális helyiségekkel is rendelkezik.

 

Végül, de nem utolsósorban, az európai teszt- és fejlesztési helyszíneken végrehajtott átfogó beruházásoknak köszönhetően a Hankook napjainkra már számos prémium autógyártó, például az Audi, a BMW, a Mercedes-Benz, a Porsche és a VW keresett eredetialkatrész-gyártó partnere.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top