fbpx
Főoldal - Abroncs - Hankook Winter i*cept evo – A tökéletes technológia télre

Hankook Winter i*cept evo – A tökéletes technológia télre

2020-11-05T10:25:23+01:002020. november 5.|Címkék: , , , , |

0

A Hankook tires elhozta nekünk az idei tél legbiztonságosabb partnerét, a Hankook winter i*cept evo 3-at. A téli abroncsok új generációja, amellyel a fagyos és vizes felületek is könnyedén vehetőek.

 

A Hankook winter i*cept evo3 fő előnye a korábbi modellhez képest a vízen fékezésre hangsúlyozódott a fejlesztés során. Emellett a havon fékezés és a kezelhetőség is jelentős fejlődést mutatott a tesztelések során.

 

A koreai abroncsgyártó téli-, és négyévszakos abroncskínálata az alábbi képen szerepelnek a különböző típusú gépjárművekhez való kompatibilitásuk alapján.

 

 

A téli időszakban meglehetősen változékony és sokszor kiszámíthatatlan útviszonyokkal találkozhatunk, főként az elmúlt évek tapasztalatai alapján. A Hankook abroncsai azonban minden úttestfelületen a tökéeetes tapadás és biztonság garanciáját nyújtják. Ezen tulajdonságokból pedig nem enged a gyártó, sőt folyamatos fejlesztés mellett igyekszik az abroncsok biztonságát tovább és tovább növelni, hogy Te és családod is mindig biztonságban elérhessétek úticélotokat az év minden napján.

 

 

Az első és legfontosabb termékszempont egy téli abroncs esetében a havas felületen nyújtott teljesítmény. A winter i*cept evo3 esetében elődjéhez képest továbbfejlesztett hótömörítő csatornák, valamint a cikk-cakk mintázatú abroncscsatornák, valamint 3d-s lamella technológia segítenek utadon.

 

Lévén, hogy az elmúlt évek egyre enyhébb, és kevésbé hideg telei nem feltétlen a jeges-havas felületeket jelentik az autósok számára, így elengedhetetlen manapság egy téli abroncs esetében a vizes felületen való tapadás. Ezt a Hankook továbbfejlesztett vízelvezető lamellákkal, “V” mintázatú forgásirányos abroncsbordázattal és kiszélesített oldalcsatornákkal kívánja elérni.

 

A kiszélesített vállblokkok és merevített abroncsbordázat teszik lehetővé a winter i*cept evo3-as száraz, de alacsony hőmérsékleten is biztonságos funkcionalitását.

 

Maga az abroncs biztonsága sokban számít attól, mennyire erős, és stabil maga az abroncsfal és a belső szerkezet. Ezt hivatott elősegíteni a peremhuzalokkal , az acélövekkel megerősített belső fal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top