fbpx

A Hankook Tire és az Amazon Web Services a digitális átalakulás élvonalában

2020-06-23T13:00:53+02:002020. június 29.|Címkék: |

0

A Hankook gumiabroncsgyártó tovább fokozza termékei és technológiái innovatív teljesítményét az Amazon Web Services (AWS) felhőtechnológiai céggel együttműködve. A Hankook elsősorban arra használja az AWS IT-infrastruktúráját, hogy továbbfejlessze saját technológiáját a gumiabroncsok anyagtulajdonságának virtuális előrejelzése érdekében.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. február 21. – A Hankook prémium gumiabroncsgyártó cég stratégiai partnerkapcsolatba lép az Amazon Web Services (AWS) felhőszolgáltatóval annak érdekében, hogy célirányosan ösztönözze a jövőorientált termékfejlesztést és technológiai fejlődést. Az AWS szolgáltatásai olyan digitális technológiákon alapulnak, mint például a mesterséges intelligencia és az adatbázis-megoldások. Az együttműködés a Hankook „Virtual Compound Design” (VCD, virtuális összetétel-tervező) rendszerének kifejlesztésén alapul. Ez a rendszer előrejelzi a gumiabroncsok anyagtulajdonságát, és mesterséges intelligencia segítségével határozza meg az optimális összetételt. Az AWS-felhőplatform a Hankook számára nem csupán a VCD-ből nyert adatok tárolását teszi lehetővé, hanem lehetőséget biztosít ezen adatok feldolgozására és elemzésére is, hogy a Hankook lehető leghatékonyabban hasznosítsa őket.

„Az AWS-szel való együttműködés révén tovább erősíthetjük a technológiai stratégiánkat. Az AWS szolgáltatásainak bevezetésével hangsúlyozzuk a Hankook Tire innováció iránti elkötelezettségét, és a vezető autóipari vállalatok egyikeként a technológiát még inkább üzletpolitikánk központjába helyezzük” – nyilatkozta Soo Il Lee, a Hankook Tire & Technology elnöke.

Az AWS vonzó platformot kínál nagy mennyiségű adat elemzésére, továbbá innovatív megoldásokat is biztosít az olyan gyártók számára, akik új tevékenységi területre szeretnének belépni. A Hankook az AWS-szel való partnerkapcsolat révén aktívan kihasználhatja az olyan csúcstechnológiás megoldásokat, mint az „Amazon SageMaker” gépi tanulási alkalmazás, így tovább optimalizálhatja a termékfejlesztést. Az Amazon SageMaker egy mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatás, amellyel a Hankook egy teljeskörűen automatizált folyamattal elemezheti, készítheti és teheti közzé a releváns adatokat, valamint a szükséges levont következtetéseket is segít előrejelzéssé vagy műveletekké alakítani.

A Hankook a jövőbeli stratégiája részeként nagyszabású beruházásokat fordított a kutatásra és a fejlesztésre, és messzemenő stratégiai kezdeményezések mellett kötelezte el magát. A vállalat a jövőorientált innovatív technológia megvalósításához globális kutatás-fejlesztési hálózatára támaszkodik, amelyet csúcstechnológiás technológiai létesítménye, a HANKOOK TECHNODOME köré épített ki. Ez lehetővé teszi a Hankook számára, hogy távlati terveiben a gumiabroncsok kvalitatív fejlesztésére és versenyképességének növelésére helyezhesse a hangsúlyt.

Forrás: www.hankooktire-mediacenter.com

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top