fbpx

Soron kívül küldte a segítséget a mentősöknek a Hankook

2020-05-04T11:07:25+02:002020. május 6.|Címkék: , |

0

A koronavírus terjedése mindannyiunk számára embert próbáló következményekkel jár. A legfontosabb és legnehezebb feladat most azokra hárul, akik az egészségügyben dolgoznak. A rendkívüli helyzetben a Hankook is késedelem nélkül intézkedett, amikor a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszervezet a vállalathoz fordult segítségért, és soron kívül 121 darab nyári abroncsot adományozott a mentősöknek.

Rácalmás, 2020. március 26. – A koronavírus járvány miatt kialakult veszélyhelyzet komoly terhet ró a társadalom egészére. Miközben mindannyian minden telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazkodjunk a rendkívüli körülményekhez, az egészségügyi dolgozók azok, akikre minden korábbinál nagyobb felelősség hárul. Magától értetődő volt tehát, hogy amikor a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszervezet jelezte, hogy a zavartalan és biztonságos munkavégzéshez új nyári gumiabroncsokra van szükségük, a Hankook Tire Magyarország Kft. haladéktalanul eleget tett a kérésnek. A mentősök 2020. március 25-én vették át a 121 darab felajánlott abroncsot.

A Hankook sokszínű társadalmi felelősségvállalási programjának 2012 óta szerves részét képezi az országos hatáskörű Abroncsadományozási Program. A nagyszabású kezdeményezés keretében a vállalat korábban is kapcsolatba került a Mentőszolgálattal: évek óta rendszeresen adományoz abroncsokat számukra, hogy ezzel segítse a mentősök pótolhatatlan munkáját. A most átadott abroncsokat elsősorban a szervezet rohammentőire szerelik majd fel.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top