fbpx

50 százalékkal nagyobb futásteljesítmény és rövidebb féktáv: ezt tudja a Goodyear új EfficientGrip Performance 2 abroncsa

2020-03-26T11:23:04+01:002020. április 3.|Címkék: , |

0

A népszerű EfficientGrip Performance utódjaként piacra dobott nagy teljesítményű és hosszú élettartamú prémium nyári abroncsok nedves és száraz útfelületen egyaránt kiváló fékteljesítményt nyújtanak a 15”–18” hüvelykes felnikhez.

Az új modell elődjénél a becslések szerint jelentősen, 50 százalékkal hosszabb élettartamú1, a versenytársak bevizsgált modelljei közül legközelebb álló Michelin abroncs élettartamát pedig a tesztek szerint 20 százalékkal múlja felül. A TÜV SÜD által elvégzett független bevizsgálás szerint pedig az új modellt a tesztelt versenytársakéhoz képest nedves és száraz útfelületen is rövidebb féktáv jellemzi.

„Az új EfficientGrip Performance 2 kompromisszumok nélküli megoldást kínál azoknak, akik a kiváló teljesítmény mellett a lehető legnagyobb élettartamú abroncsot keresik” – árulta el Xavier Fraipont, a Goodyear EMEA régióban a termékfejlesztésért felelős alelnöke. „A tervező- és mérnökcsapatunk műszaki fejlesztéseknek köszönhetően vásárlóink még hosszabb élettartammal számolhatnak, ha EfficientGrip Performance 2 abroncsaikat választják. Erre roppant büszkék vagyunk – nem csupán jobb teljesítményt, hanem környezetkímélőbb megoldást is kínálunk vásárlóinknak.”

Az új abroncs megnövekedett futásteljesítményét számos innovatív fejlesztés teszi lehetővé a kiváló teljesítmény megőrzése mellett:

  • A kimagaslóan rugalmas futófelület a száraz, illetve nedves úton mutatott teljesítmény romlása nélkül csökkenti az abroncsok durva útfelület okozta kopását.
  • A korábbinál több tapadóélnek és az optimális merevségű gumikeveréknek köszönhetően hatékonyabbá válik a futófelület vízkivezetése, és csökken a nedves útfelületen mért féktávolság.
  • A futófelület közepén található nagyobb bordázat nagyobb merevséget eredményez, ami növeli a jármű vészkormányzás közbeni kezelési stabilitását.

A Goodyear EfficientGrip Performance 2 45-féle méretben kapható.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top