fbpx

Vredestein abroncsok lesznek az új Golf Mark 8 eredeti felszerelései

2020-02-20T13:30:36+01:002020. március 4.|Címkék: , , |

0

A gyártó egyre több modelljénél részesíti előnyben a Vredestein gumiabroncsait. A Volkswagen nemrég megbízta a Vredesteint, hogy biztosítsa számukra a vállalat kínálatának három vezető termékét az új, izgalmas VW Golf Mark 8-hoz. A Volkswagen emellett a Vredestein Wintrac Pro gumiabroncsot választotta téli gumiabroncsként a Volkswagen T-Cross esetében is.

Az ikonikus Volkswagen Golf nyolcadik generációjához eredeti alkatrészként kiválasztott három gumiabroncs a Sportrac 5 nyári gumiabroncs (195/65R15 méretben), a Wintrac Pro (195/65R15) és a Snowtrac 5 (205/55R16). A minden vezetési szezonra kiterjedő minőséget a Volkswagen korábbi megrendelései igazolják, de olyan elismert autógyártók is Vredestein gumiabroncsokkal szerelik fel vezető modelljeiket, mint a Ford vagy a Seat.

Téli teszteredmények 2019

Az Osztrák és a Svájci Autóklub idei tesztjén nemcsak a személyautó abroncsokat, hanem a kisteherautókra való abroncsokat is tesztelték.

A Vredestein cég abroncsai mind a két területen megállták a helyüket.

A Snowtrac5 megelőzve a Good Year-t és a Nokiant 3 csillagot szerzett az elérhető 4-ből, és külön kiemelték a kedvező üzemanyag fogyásztási adatokat, míg a Comtrac 2 Winter az elérhető 3 csillagból 2 megszerezve maga mögé utasította a Bridgestone-t, a Good Year-t és az Uniroyal-t is!

 

 

 

 

 

 

 

 

Amerikai győzelem 1.0 !

Egy, az Egyesült Államokban készült felmérés szerint, a melyben 30 ezer vásárló vett részt. Legtöbben a Vredestein gumiabroncsokra szavaztak, arra a kérdésre válaszolva, hogy mennyire elégedettek  megvásárolt gumiabroncsukkal., és legközelebb is ezt a márkát választanák-e?

A Vredestein magasan nyerte ezt a vevői elégedettségről szóló felmérést!

Amerikai győzelem 2.0

Az USA-ban egyre jobban terjed a minden időben használható u.n. All Season abroncsok aránya. A legutóbbi felmérés során a Vredestein cég, új Quatrac Pro abroncsa megelőzve több prémium márkát is az első helyen végzett!  Remekül szerepelt, mind a száraz, mind a nedves burkolaton végzett tesztek során!

 

 

 

 

 

 

 

Grand Touring All-Season, 225/50R17 98Y

„Ez a gumiabroncs paradigmaváltást jelenthet a Grand Touring All-Season kategóriában !”

 

 

 

 

 

Az Apollo Vredestein  kiemelkedő eredményét fejlesztésekben gazdag múltjának köszönheti. A 110 éve működő cég, 26 éve fejleszt négyévszakos abroncsokat több méretben és sebességtartományban, személy és kisteherautók számára is.

Téli gumiteszt 2019.  225/45 R17 méretben

Az AutoBild nevű neves német szaklap  évente teszteli a téli illetve a nyári  gumiabroncsokat. Az idei téli tesztben 50 gumi került viszgálatra. A teszt során az Apollo és a Vredestein márkák AJÁNLOTT minősítést kaptak!  Az Apollo Aspire XP pedig  a legjobb ÁR-ÉRTÉK ajánlást is kiérdemelte!

2019. Téli gumiteszt 225/55 R17 méretben

Az Auto Motor und Sport német szaklap téli tesztjén az új Vredestein Wintrac Pro, „NAGYON JÓ” minősítést kapott!

Erős tapadás, száraz, nedves, havas útburkolaton. Kiemelkedő vonóerő havon kellő biztonsági tartalék kanyarodásnál, biztonságos fékezhetőség! Kicsit magasabb gördülési ellenállás.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top