fbpx

Tájékoztatás hulladékabroncs elszállításáról

2019-10-02T17:08:04+02:002019. október 11.|Címkék: , , |

0

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Inter Cars Hungária Kft. (székhely: 1139 Budapest, Frangepán utca 44/B.; cg.: 01-09-715340; adószám: 13030083-2-44, továbbiakban, mint Társaság) nevében az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

Ezúton szeretnénk felhívni t. Ügyfeleink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján Társaságunk nem köteles a hulladékká vált, használt gumiabroncsokat elszállíttatni, illetve azok elszállítását megszervezni.

Társaságunk, mint forgalmazó kizárólag azért felel, hogy a kisebb százalékban éves szinten importált gumiabroncsokkal arányos mennyiségű használt gumiabroncs újrahasznosításának, illetve égetéssel történő megsemmisítésének megszervezését elvégezze, mely kötelezettségünknek eleget teszünk.

A hulladékká vált gumiabroncsok elszállítását Társaságunktól függetlenül működő hulladékkezelő cégek végzik Magyarországon, melyek működésére, így az elszállítás ütemezésére, gyakoriságára és a szállítási kapacitásra vagy a szezonalitás figyelembevételére Társaságunk semmilyen befolyással nem rendelkezik, minthogy Társaságunk nem áll szerződéses kapcsolatban ezen cégekkel.

A használt gumiabroncsok elszállításának megszervezése érdekében az alábbi hulladékkezelést végző cégek valamelyikével való közvetlen kapcsolatfelvételt javasoljuk Ügyfeleinknek:

Green Tyre Zrt.

http://www.greentyre.hu/hu/kapcsolat

Granuflex Holding Kft.

https://granuflex.hu/kapcsolat/ 

New Energy Kft.

https://newenergy.hu/elerhetosegek/

Köszönjük szíves megértésüket!

 

Üdvözlettel:

Inter Cars Hungária Kft.

Szatmári Ákos ügyvezető

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top