fbpx

P ZERO WINTER: AZ ELSŐ TÉLI GUMI, AMI NYÁRINAK ÉRZŐDIK

2019-07-18T18:27:09+02:002019. augusztus 7.|Címkék: , |

0

A Pirelli leghíresebb márkája, mely már több mint 30 éve a teljesítmény szinonimája, az új P Zero Winternek köszönhetően mostantól kész szembenézni a téllel. A Pirelli téli gumikkal kapcsolatos korábbi tapasztalatai adják az új termék biztonságát és teljesítőképességét a hideg aszfalton, míg a változatlanul tiszta vezetési élmény egyenesen a híres P Zero abroncstól ered.

A világ autógyártói nagy teljesítményű autóikhoz olyan abroncsokat keresnek, melyek képesek megbirkózni azzal a hatalmas energiával és nyomatékkal, amelyet ezek a járművek még alacsony tapadásnál is kifejtenek. A Pirelli ennek hatására úgy döntött, ugyanazt az utat biztosítja az új P Zero Winter számára, mint nyári megfelelője számára mind fejlesztés, mind technológiai döntések, mind az autógyártókkal végzett homologizáció során.

A teljesítmény terén nem fogadtak el kompromisszumot. A projekt kezdetén kitűzött és végül elért cél az volt, hogy az abroncs pontosan a nyári P Zero-ra jellemző vezetési élményt nyújtsa a szuper- és luxusautók tulajdonosai számára, szinte észrevétlenné téve az évszakok változását. Az összetételnek, a futófelület mintázatának és a technológiai megoldásoknak köszönhetően az új abroncs alkalmazkodik a szokásos téli útviszonyokhoz, eközben ugyanolyan biztonságos és jól irányítható marad.

Az új téli gumiabroncs megérkezésével a P Zero termékcsaládban már az összes abroncstípus megtalálható, mely a világ legtöbb sport- és presztízsautójának felszereléséhez szükséges. Minden abroncs oldalfalát speciális jelzés különbözteti meg, mely tanúsítja a Pirelli mérnökei és az egyes autógyártóknál dolgozó mérnökök közös fejlesztői munkáját. Együttműködésük eredményeként minden autóhoz biztosított a személyre szabott Pirelli abroncs. Ez az eljárás összefoglalja a Pirelli „tökéletes illeszkedés”(perfect fit)-stratégiáját, mely szerint minden megjelölt gumiabroncs pontosan azt a technológiai teljesítményt nyújtja, ami az autó eredendő tulajdonságainak megfelel. Az új P Zero Winter esetében is szigorúan tartották magukat ehhez a stratégiához.

A P ZERO WINTER LEGFONTOSABB TECHNIKAI TULAJDONSÁGAI

ASZIMMETRIKUS KIALAKÍTÁSÚ PROFILMINTÁZAT

Az ultranagy teljesítményű abroncsok jellemzője, melyet a prémium és presztízs járművek teljesítményének irányítására terveztek.

MAGAS TELJESÍTMÉNY NEDVES ÉS HAVAS ÚTON

A futófelület keveréke széles hőmérsékleti skálán használható az új nyersanyagoknak és innovatív töltőanyagnak köszönhetően, maximalizálva a magas teljesítményt a téli körülmények között.

 EXTRÉM IRÁNYÍTHATÓSÁG SZÁRAZ FELÜLETEN

A külső oldali blokkok ritkábban lamellázottak és merevek, így megtámasztást adnak az oldalirányú erőknek kanyarodás közben.

TÖKÉLETES KORMÁNYZÁSI PRECIZITÁS NEDVES FELÜLETEN

Két kiváló kormányozhatóságot biztosító merevebb középső mintaelem váltakozik három hosszanti mintaárokkal, melyek nagy mennyiségű vizet vezetnek el a tapadási felületről.

TELJES KONTROLL AZ ULTRANAGY TELJESÍTMÉNYÉRT HAVAS ÚTON

A belső oldal sűrűn lamellázott, merőleges és egymást keresztező mintaárkokkal ellátott, mely maximalizálja a tapadást és fékerőt havas időben.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top