INTER CARS E-KATALÓGUS és WEBSHOP

akciós kínálatunk Abroncs Akkumulátor Garázsipar Icoin K&N Kenőanyag Mind Motor és tuning Q-Service Rólunk Személygépjármű Tehergépjármű Young Car Mechanic
2022.11.28.

Sok Ügyfelünk már jó ideje váltott az új, korszerű Inter Cars e-Katalógusra és Webshopra, folyamatosan használja mindennapi munkája során.Itt az ideje, hogy Te is csatlakozz!

Bizonyára felmerül benned is az alábbi kérdés, melyekre most szeretnénk választ adni:

 

  • Nagyon jól hangzik, de milyen előnyei vannak az Inter Cars e-Katalógus és webshopnak?
  • Az e-Katalógus és webshop a nap 24 órájában bárhonnan elérhető, teljes mértékben személyre szabható beállításokkal rendelkezik.
  • Elérhető asztali számítógépen, telefonon, táblagépen, bejelentkezhetsz az ügyfélfiókodba és azonnal megkeresheted a kívánt a terméket, értesülhetsz legújabb akcióinkról, ellenőrizheted kedvezményeidet és még megannyi szolgáltatással állunk rendelkezésedre.

 

  • Könnyen és egyszerűen használható, technikailag fejlett és folyamatosan bővülő keresőmotorok segítenek a gyors eligazodásban (szöveges keresőmotor, univerzális keresőmotorok, alvázszám keresés, termékösszehasonlítási funkció és még megannyi lehetőség).
  • Technikai leírásokkal segítjük a munkádat.
    Segítségével könnyen és egyszerűen tudsz szervizajánlatot készíteni az ügyfeleid számára, ahol saját rezsi és anyagköltségedet is hozzáadhatod az ajánlathoz.
  • Flottás autókkal is foglalkozol? Mentd el a járműveket akár alvázszámmal, rendszámmal együtt, így rögtön megtalálod a keresett járművet.
  • Lehetőség arra, hogy bármilyen böngészőben egyszerre több lapon dolgozz.

Most szeretnénk bemutatni, hogy mindez hogyan fér el a zsebedben egy applikáció segítségével.

Sokoldalú katalógus és webshop egy mobil alkalmazás formájában, ahol Ügyfeleink az Inter Cars által kínált több mint 1,5 millió terméke között barangolhatnak, tájékozódhatnak és adhatják re megrendelésüket!

 

 

 

Az e-Katalógus és Webshop telefonos alkalmazásként is letölthető a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból:

 

Amennyiben bármilyen további kérdésben a segítségedre lehetünk, Területi képviselőink és kirendeltségeink állnak szíves rendelkezésedre.

Nincs még Inter Cars e-Katalógus és Webshop regisztrációd? Gyere és csatlakozz Te is!

Kapcsolódó cikkek

Valeo ablaktörlő lapátok

Szereljen és nyerjen!

Garázsdoki rendel: Porsche Macan (95B)

Vadonatúj távolsági buszcsaládot mutatott be a Van Hool. A belga gyártó újdonsága minden szempontból hozza a kötelezőt, de egy kicsit talán meg is haladja az elvárásokat.

Utolérte a legnagyobb monstrumokat is a villanyosítás

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat